Рено - са оптимисти след тестовете на "Пол Рикар"

Main May 20, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2371 views | no comments

Отборът на световните шампиони от Рено във Формула 1 са настроени позитивно към предстоящите две състезания, които ще се проведат на пистите "Монте Карло" (27 май) и "Жил Вилньов" (10 юни). През тази седмица се проведоха четиридневни тестове на ултрамодерната писта "Пол Рикар" във Франция, в които Рено записаха доста добри резултати. В първия ден тест-пилотът Нелсиньо Пикет бе с трето време, във втория ден на пистата нямаше автомобил на Рено, в третия Хейки Ковалайнен зае трета позиция, а в последния Джанкарло Фисикела бе втори. Това показва прогресът на френския автомобил, който изпитва затруднения от началото на тази година. Титулярните пилоти на екипа са записали едва 11 точки от четири старта.

"В онази част от трасето, където нивото на прилепяне е доста ниско колата всъщност се представяше много добре. Гумите вече са по-добри, а и спирането се е подобрило. Нямахме проблеми с механиката, така че всичко премина нормално. Изпробвах ново окачване, което също даде добри резултати. Така че като цяло изглежда, че ни очакват добри стартове от тук нататък", коментира Фиси.

Гран при на Монако ще се проведе през идната неделя на 27 май.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...