Още повече динамика с Golf GTI Pirelli

Main May 21, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2800 views | no comments

Volkswagen е известен със своите лимитирани серии. Последното предложение на компанията се нарича Golf GTI Pirelli и представлява изключително апетитна комбинация от спортно и луксозно излъчване, "поръсено с пудрата на Pirelli.

Освен впечатляващото жълто цветово решение, екстериорът на автомобила се отличава от този на стандартната GTI-айка с осемнадесетцоловите джанти Pirelli с титанов цвят, гумите P-Zero с размери 225/40 и други.

Под предния капака на Volkswagen Golf GTI Pirelli се е скрил същият задвижващ агрегат, с който беше екипирана юбилейната серия Golf GTI Edition 30. Добавката от 30 конски сили за всяка една година производство на модификацията, е довела до общите 230 конски сили.

Новата лимитирана серия на Golf е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.8 секунди. Ако обаче автомобилът бъде поръчан с роботизираната DSG предавателна кутия, времето за класическото ускорение намалява до 6.6 секунди. В същото време, средният разход на гориво на Golf GTI Pirelli е 7.9 литра на 100 километра.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...