Себастиан Фетел – звезда в кунг-фу филм

Main April 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4370 views | no comments

Световният шампион във Формула 1 Себастиан Фетел започна необичайно седмицата на старта за Голямата награда на Китай в Шанхай, изпълнявайки главната роля в късометражен филм редом с холивудската актриса, модел и експерт по бойни изкуства Селина Джейд.
За снимките в студио край Шанхай Себастиан усвои няколко кунг-фу техники, показани му от Селина, която участва в новия филм на Universal Pictures “Мъжът с железните юмруци“. След това двамата се пренесоха на намиращата се наблизо писта Тианма, където размениха ролите си – шампионът предаде на младата звезда урок по пилотаж зад волана на Infiniti G Coupe.
Късометражният филм „Кунг-фу Фетел – Пилотажът на Дракона“, който ще покаже световния шампион в напълно нова светлина, ще бъде излъчен в началото на май. Той ще бъде първата от сериите на поредицата на Infiniti „Inspired Performers“ в която Фетел и съекипника му в Red Bull Racing Марк Уебър ще разменят ролите си с други звезди на други екстремни изживявания.
Коментирайки събитието, Фетел сподели: „За първи път участвам във филм за бойни изкуства и беше много забавно. Това е нещо съвсем ново за мен и беше добре дошло, тъй като винаги съм харесвал новите предизвикателства и преживявания. Научих, че също като при пилотажа, за да бъдеш добър кунг-фу боец са необходими баланс, контрол и техника. Въпреки това смятам да де придържам към обичайния си начин на водене на битка на пистата в неделя!“
Висококачествени изображения от процеса на заснемане на първата серия от поредицата на Infiniti „Inspired Performers“ са достъпни свободно на интернет-адрес: www.infiniti-performanceteam.com/photo.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...