Обявиха цените на Lodgy за Франция

Main April 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4765 views | no comments

Във Франция обявиха цените на Dacia Lodgy. Новият бюджетен автомобил с пет или седем места и дължина от 4,50 м идва с размери, типични по-скоро за сегмента C и цени, характерни за еднообемнците от клас B. Моделът е първият представител на автомобили от ново поколение от гамата на Dacia, като обаче запазва идентичността на марката – здравина и практичност на разумна цена.
Lodgy е с изцяло нов интериор с много по-качествени материали и се радва на нечувани за Dacia нива на обзавеждане. Купувачите на минивана ще разполагат с подготовка за вграждане на медиа-навигация, мултимедия система със 7-инчов екран, включително и на навигация, радио, Bluetooth връзка за телефона и др.
Автомобилът се отличава с практични възможности за реорганизация на вътрешното пространство с цел багажникът да бъде използван за най-разнообразни нужди. Товарният му обем достига до 2617 л.
Първоначално Lodgy излиза на пазара със следните двигатели – 1.6 MPI 85, 1.5 dCi 90 и 1.5 dCi 110. По-късно гамата ще бъде попълнена и от новия мотор на Renault 1.2 TCe 115.
Припомняме, че автомобилът ще излиза от мароканската фабрика на компанията в Танжер, първият автомобилен завод в света с нулеви емисии на въглерод и индустриални отпадъци във водата.
Във Франция автомобилът идва с четири нива на обзавеждане и цени, които започват от 9900 евро. Моделът е достъпен във версии с пет и седем места.









 
Keywords:   dacia, mpi, renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...