СЕРИЯ G: СЪВЪРШЕНА ИЗРАБОТКА

Main March 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3868 views | no comments

Източник: www.infinitibg.bg

Ново лице на серия G за Европа
Автоматичната скоростна кутия вече е в стандартното оборудване на цялата серия
Нови цветове боя и дизайн на джантите
По-малко модели и опции, богато стандартно оборудване


Всички модели от линията Infiniti G -вариант Sedan, Coupé и Cabrio, със задни задвижващи колела или със задвижване на всички колела и такива функции като активно управление на четирите колела вече предлагат по-голям избор от повечето марки на пазара на луксозните мощни автомобили.

Серията за 2011 г. вече се продава в Европа, а моделите Infiniti G са усъвършенствани, за да осигурят повече яснота в избора на потребителите чрез една опростена гама с по-малко опции, но с богато стандартно оборудване. Всеки модел в серията V6 вече е стандартно оборудван със 7-степенна адаптивна автоматична скоростна кутия с лостчета за смяна на скоростите на волана за прецизен ръчен контрол по желание или при необходимост.

Актуализираната серия се допълва от нов дизайн на джантите за вариантите Coupé и Cabrio, стандартен заден спойлер за версиите Coupé S и нови цветове на купето за всички – включително популярния черен Malbec Black, представен за първи път в седана M.

Новата серия седани G включва четири версии – две със задни задвижващи колела и два модела GT с допълнителна възможност за задвижване на всички колела, благодарение на системата за интелигентно разделяне на въртящия момент на Infiniti. Както и преди, най-спортният G – S Premium – е стандартно оборудван с активно управление на четирите колела, наред с останалите ориентирани към водача характеристики. Два от трите предлагани динамични модела Coupé също се предлагат с активно управление на четирите колела, докато при G37 Cabrio с неговия електрически прибиращ се твърд покрив, акцентът е поставен по-силно върху елегантността и технологиите.


G SEDAN
Четирите модела за 2011 г. включват:

G37, 84 550 лева с ДДС
Вече стандартно оборудван със 7-степенна автоматична скоростна кутия с възможност с превключватели на предавките на волана, базовият модел в европейската серия на Infiniti е просторен и луксозен седан с четири врати и сериозни спортни характеристики. Неговият мелодичен двигател V6 осигурява ускорение 0-100 км/ч само за 5,9 секунди, а балансът при завиването е гарантиран, благодарение на стабилното задно задвижване и почти съвършеното разпределение на теглото. Освен това, с такива стандартни елементи като биксеноновите адаптивни при завой светлини, електрическите предни седалки и 18-инчовите алуминиеви джанти, изключителният G дава тон за нивото на оборудването.

Изкусителният Malbec Black на Infiniti вече се предлага за всички модели от 2011 г. Този цвят се появи за първи път в седана M през 2010 г. и бързо стана хит сред купувачите.

G37x GT, 90 300 лева с ДДС
Базовият модел GT, със своята кожена тапицерия и отопляеми седалки наред с останалите характеристики, издига на ново ниво не само лукса, но и възможностите за движение през всички сезони със стандартното задвижване на всички колела. Един от най-популярните модели G в цяла Европа, Gx използва системата за интелигентно разделяне на въртящия момент ATTESA E-TS, монтирана и на кросоувърите EX и FX. Той запазва усещането за шофиране на автомобил със задни задвижващи колела, като същевременно добавя характерното за задвижването на четирите колела сцепление с прехвърляне на до 50% от въртящия момент към предните колела, когато е необходимо. Автоматичната скоростна кутия с превключватели на предавките на волана увеличава спортното усещане, а ускорението 0-100 км/ч става само за 6,0 секунди.

G37x GT Premium, 99 460 лева с ДДС
GT Premium събира в едно цяло лукса, възможностите и технологиите. На основата на G37x с мощния двигател V6, 7-степенната автоматична скоростна кутия и интелигентното задвижване на всички колела, флагманът на технологиите в серията G Sedan добавя такива функции като интелигентния круз контрол (Intelligent Cruise Control – ICC), сателитната навигация Connectiviti+ с твърд диск, 10 GB Music Box, аудиосистема Bose® Premium Sound System с 10 високоговорителя, камера за задно виждане и люк на покрива.

G37 S Premium, 101 690 лева с ДДС
Най-спортно решеният член на семейството на G Sedan, S Premium се възползва в пълна степен от своята балансирана платформа FM (front-midship – преден мидел") с комбинация от задвижване на задните колела, активно управление на четирите колела, диференциал с ограничено приплъзване, спортно окачване и подобрена спирачна система. Освен това, на версията V6 с автоматична скоростна кутия не липсва почти нищо от оборудването – кожени спортни седалки и богат набор от високи технологии – интелигентен круз контрол (Intelligent Cruise Control – ICC), сателитна навигация Connectiviti+ с твърд диск, 10 GB Music Box и аудиосистема Bose® Premium Sound System, наред с останалото – от GT Premium.

G Coupé
В серията вече има три модела, всички с автоматична скоростна кутия и задвижване на задните колела.

G37 GT Coupé, 94 490 лева с ДДС
Новите цветове на купето и динамичният нов дизайн на алуминиевите джанти отличават модела Coupé за 2011 г., който във всяка една версия осигурява въодушевяващите показатели на V6, наред с атлетичната външност. Освен опцията на Sedan за боя в цвят Malbec Black, всички версии Coupé се предлагат по избор и с боя Lapis Blue. И двата цвята са подбрани, за да подчертаят съвършено новия дизайн на 18-инчовата джанта на GT. Освен това и двата цвята са с боя Scratch Shield", която кара леките драскотини да изчезват, и така поддържа покритието на купето в идеално състояние години наред. Сред допълнителните опции е включена мултимедийната система (сателитна навигация, Bose, камера за задно виждане, Music Box с твърд диск) за 6250 лева с ДДС.

G37 S Coupé, 99 070 лева с ДДС
Със стандартния за 2011 г. заден спойлер, най-новия дизайн на 19-инчовите алуминиеви джанти на Infiniti плюс всички елементи, които стоят зад буквата S – включително активното управление на четирите колела, диференциала с ограничено приплъзване, спортното окачване и подобрена спирачната система, – стандартното оборудване на моделите S за 2011 г. е ясно ориентирано към водача.

G37 S Premium Coupé, 107 080 лева с ДДС
Флагманският Coupé смесва спортната привлекателност и технологиите по начин, който малцина конкуренти успяват да постигнат. Той получава всички подобрения на управлението от модела S плюс новаторския и удобен мултимедиен пакет Connectiviti+, включващ сателитна навигация с твърд диск и триизмерна графика, гласови команди и нещо уникално – достъп до информация от пътеводителя Michelin, заедно с 30 GB Music Box и аудиосистема Bose® Premium Sound System. Автомобилът е оборудван и с интелигентен круз контрол (Intelligent Cruise Control – ICC).

G CABRIO

G37 GT Premium Cabrio, 113 460 лева с ДДС
Доколкото комбинацията на Premium версията с автоматична скоростна кутия се доказа твърдо като най-популярната за европейските купувачи на Cabrio, Infiniti оставя в серията за 2011 г. един-единствен богато оборудван модел. Четириместният кабриолет, развиващ 250 км/ч, с електрически сгъваем твърд покрив, който превръща автомобила от елегантна спортна машина в прекрасен кабриолет само за 25 секунди, печели от новия дизайн на 19-инчовите джанти, наред с допълнителните цветове на купето. Както и преди, стандартното оборудване е богато и цялостно, с климатизирани предни седалки, аудиосистема Bose® Premium Sound System с 13 високоговорителя, включително персонални в подлакътниците, сателитна навигация Connectiviti+, Music Box с твърд диск с капацитет за 300 компактдиска и интелигентен круз контрол (Intelligent Cruise Control – ICC). Уникално за този модел допълнение остава (за 2000 лева с ДДС) кожената тапицерия с цвят Monaco Red и декоративните вътрешни елементи от кленово дърво с червена окраска.

НАЙ-ОБЩО ЗА МОДЕЛИТЕ G

Всички модели на серия G се отличават със силна привлекателност за водача, благодарение на стабилността на задвижването на задните колела, естествения баланс на платформата FM (преден мидел") на Infiniti и вълнуващия рев на един от страхотните двигатели V6.

Всички имат високооборотни 3,7-литрови бензинови двигатели V6 с мощност 320 к.с., система за изменение на фазите на газоразпределение VVEL за високи показатели при максимална ефективност.

Всички автомобили развиват до 250 км/ч (240 км/ч за вариантите със задвижване на всички колела), като повечето ускоряват до 100 км/ч за шест секунди или по-бързо.

Всички имат четири места, багажници с капацитет от 275 до 450 литра и оборудване за безопасност, което включва предпазващ пешеходците автоматичен капак.

Всеки модел G се предлага не само с изключително богато стандартно оборудване, но и с предимствата на усещането за пълно притежаване, осигурено от ненадминатото обслужване на клиента.

Новата серия G пристига в Infiniti Центровете по цяла Европа от месец февруари (в зависимост от страната).

 
Keywords:   cabrio
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...