Супербайк Shelby от Rucker Performance

Main February 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1471 views | no comments

Rucker Performance е сред лидерите в Щатите по къстъм-разработките на автомобили и мотоциклети от 30 години насам. От фирмата са си стиснали ръцете с друга знаменита американска фирма - Shelby Automobiles Inc, специализирана в създаването на супер-автомобили. Резултатът е страхотен мотоциклет, който по показатели смело може да спори с легендарния автомобил Shelby Cobra 427 S/C. Общо се планира производство на 25 от новите машини до края на годината.
"Не е тайна, че събирането на едно място на голям по ходов обем двигател и леко шаси, винаги е било формула на моя успех." - споделя самият Карол Шелби, "Работейки с Бил Ракер използвахме същата рецепта, но за създаването на мотоциклета Shelby. Мойт отбор помогна да се направи мотоциклет, който дава същото впечатление като моята Cobra".
"Направихме истински американски мотоциклет" - споделя пък Ракер, " като се стремяхме да го направим лек и "взривен", подобен на автомобилите Shelby."
За облекчаване на масата на машината, горната й част и джантите са направени от карбон, а външните детайли са алуминиеви. Двигателят на машината е напълно новият S&S X-Wedge 128, развиващ максимална мощност от 150 к.с.
Всеки мотоциклет Shelby може да получи индивидуална окраска според желанието на бъдещия си собственик, както и за него са достъпни огромен брой тунинг-детайли.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...