С 620 млн. долара държавата ще помогне на индустрията на Япония

Main June 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2015 views | no comments

Банката за развитие на Япония създаде фонд с първоначален капитал от 620 млн. долара за подпомагане на родната автомобилна примишленост. Местните медии информират днес, че през следващите месеци средствата от фонда ще бъдат предоставени на Съюза на японските производители на автомобили и компоненти, в който влизат около 400 водещи компании в страната. Парите ще отидат не само за възстановяване на производствените мощности, пострадали от природната катастрофа, но и за развитие нови технологии. Във фонда за възстановяване на апонската автомобилна индустрия със свои средства могат да се включат и частни компании.
Независимо от това, че земетресението се случи на 11 март т.г., последиците му и досега затрудняват много от доставчици на автомобилни възли и детайли. Според прогнозата на компанията Ernst & Young недостъкът на автомобилни компоненти, произвеждани в японските заводи, ще продължи и през второто четиримесечие на тази година.

 
Keywords:   ernst young, images, speed press
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...