20 години Булвария (Видео)

Main June 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2355 views | no comments

Булвария е първият дилър на Опел в България с 20-годишна история. Обхватът на дейност включва продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, ежедневно обслужване и профилактика на моторни превозни средства. Фирмата е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001.

Булвария
предлага пълната моделна гама на Opel, а от 2003 година и тази на Chevrolet.



От следващата седмица, Булвария стартира специална услуга- Кеш Бек Лизинг, която съчетава финансиране, обратно изкупуване и замяна на автомобил без първоначална вноска. Всеки клиент на Bulvaria, който избере Кеш Бек Лизинг ще може да подменя автомобила си на определен период време, без да плаща първоначална вноска.

Друга интересна програма, която предстои да бъде лансирана от Булвария е за стимулиране на покупката на автомобили с ниски вредни емисии.

Развитието на Булвария на територията на София е свързано с откриването на нов изложбено- сервизен център (600 кв.м за актуалните гами на Opel и Chevrolet) в сградата на Еврохолд на бул. Христофор Колумб, като съоръжението е изградено така, че да отговори на изискванията на клиентите от източната част на столицата.

Следващата голяма стъпка пред Bulvaria е изграждането на нов изложбено-сервизен център на актуалната за компанията локация в ж.к. Люлин 7, ул. "Орион" 84, като комплексът ще отговаря на новите изисквания на GM за обслужване на клиентите. По всяка вероятност там за първи път в България ще бъдат осъществени най-новите архитектурни концепции, които при Opel носят името Black Box, а при Chevrolet- White Pearl.

 
Keywords:   chevrolet, iso 9001, opel
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...