Телепортиращ се електромобил

Main February 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2465 views | no comments

Португалският дизайнер Тиаго Мигел Инасио създаде електромагнитното превозно средство Mithos. Проектът е стартирал още през 2006 г., но през 2011 г. Инасио успява да го завърши. Дизайнът на модела е вдъхновен от Batmobil, както и от други неопределени прототипи на суперавтомобили.
Тази концепция не е предназначена за производство, поне не и в близко бъдеще. Инасио разкрива няколко детайли, които желае да види в бъдеще. Първо, концепцията трябва да се задвижва от електромотор с мощност от 1,5 мегавата или 2011 к.с. Второ, концепцията е създадена от все още неоткрит компзотен материал, наречен H-Fiber, който е устойчив на всякакви удари. На трето място, моделът трябва да предлага система за сканиране на пътя TTS, която настройва автоматично окачването и управлението, според пътната обастановка. Най-необичайната характеристика на Mithos е, че тя е проектирана, за да бъде телепортирана, тоест автомобилът може да бъде доставян на клиенти чрез олекулен телепорт. Просто брилянтно...
Създаването на този видеоклип с HD качество отне три месеца на създателите му. Високото ниво на детайлност и реализъм е постигнато благодарение на партньорите от студио Endpoint, специалисти в 3D анимацията.

Видео

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...