Suzuki със суперлека концепция в Женева

Main February 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2665 views | no comments

Suzuki Motor Corporation ще представи прототипа G70 Concept на стартиращия от 6 март Международен автомобилен салон в Женева. Той демонстрира новата минималистична корпоративна визия на моделите от марката. G70 тежи едва 730 кг и има с 10% по-нисък коефициент на въздушно съпротивление.
Благодарение на тези два факта вредните емисии от CO2 в отработилите газове на автомобила са сведени до едва 70 г/км, измерени в европейски цикъл на шофиране.
На фирмения щанд посетителите на изложението ще могат да видят и преработения хибрид на японския производител в лицето на Swift Range Extender, показан през 2010 г. Батерията му е подобрена на 100% и автономността му с едно зареждане е увеличена до 30 км.
Фирмената пресконференция на Suzuki Motor Corporation ще се състои на 6 март в 9.45 ч швейцарско време на щанд 4251 в зала 4 в „Палекспо“.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...