Тодор Славов ще се бори за възстановяването на писта „Варна”

Main October 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3675 views | no comments

Пилотът на „Булбет Рали Тим” Тодор Славов ще се бори за възстановяването на писта „Варна” през сезон 2012. Славов декларира това свое намерение като кандидат за общински съветник. Пистовото състезание, което се провеждаше в периода между 2007 и 2009 година в Морската столица и бе единствената автомобилна проява в града, остана без подкрепа от страна на местните власти. Това предопредели неговата съдба и в последните две години варненци загубиха възможността да се докоснат пряко до автомобилните спортове.
Тодор Славов ще се яви за първи път на избори за местна власт и сподели защо е решил да предприеме тази стъпка. „Смятам, че е задължение на всеки успял в дадена област варненец да направи всичко възможно за подобряване на средата, в която живеем. Благодарение на професионалната си кариера съм натрупал доста впечатления и идеи за развитието на спорта в града ни.”

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...