Infiniti представи първите финалисти в международното Съревнование за дигитално изкуство

Main October 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3725 views | no comments

Infiniti представи произведенията на шестимата финалисти в първия конкурс на тема „Вдъхновена динамика” от международното Съревнование за дигитално изкуство на Infiniti на откриването на 46-ия център на Infiniti на 13 октомври.
Новото представителство в Стокпорт, в близост до Манчестър, е петото, което отвори врати в Обединеното кралство, и първото в тримесечния тур на галерията на финалистите.
През останалата част от годината изложението ще посети някои от дестинациите с най-голямо културно наследство в Европа, а именно Лийдс, Люксембург и Марсилия - градове, в които ще бъдат открити нови търговски представителства на Infiniti.
Шестте произведения, които ще дебютират на международната сцена, представляват изящно изваяни скулптури, компютърно генерирани изображения и прожекции върху автомобили. Финалистите в темата „Вдъхновена динамика” са избрани персонално от жури, съставено от признати влиятелни фигури в сферата на дизайна, като са подбрани измежду 32-те най-добри предложения от творци от цял свят. То включва изключително уважавани имена като Биргит Ломан, главен редактор и съосновател на онлайн списанието за изкуство, архитектура и дизайн designboom, Ейдриън Нюи, главен технически директор на отбора от Формула 1 Red Bull Racing, и Йео Гуан Хонг, съосновател и творчески директор на базираната в Шанхай консултантска агенция за дизайн и медийни технологии Super Nature Design.

 
Keywords:   Infiniti
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...