Този уикенд стартира 11-ия Тенис Турнир PEUGEOT

Main May 12, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3905 views | no comments

Най-големият тенис турнир за любители в България – Тенис Турнир Peugeot ще се проведе на 14 и 15 май в тенис клуб "Академик, Борисова градина. Началото на срещите е в събота от 11:00 часа. Полуфиналите и финалът ще се играят в неделя съответно от 14:00 часа и от 15:00 часа.

Над 130 участника се регистрираха за турнира и ще се борят за голямата награда – ВИП посещение на Roland-Garros в Париж. Формулата на игра е смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека. Наградата за двойката-победител традиционно е пътуване до Париж с VIP-посещение на турнира Roland-Garros. За всички участници в турнира е предвидена и томбола с множество предметни награди. Официални партньори на турнира са Dunlop, Загорка и Девин. По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да видят най-новите представители на Peugeot – 308 и 508.

За повече информация: www.peugeot.bg/tennis

Peugeot
В 160 страни и 10 000 центъра, Peugeot предлага на своите клиенти високо качество и приятни емоции. През 2010, когато отпразнува своя 200-годишен юбилей, Peugeot затвърди мястото си на първа френска автомобилна марка в света, изкачи се с една позиция в класацията на марките (9-а) и продаде 2 142 000 автомобила. Peugeot е единствената марка, която предлага цялостна гама мобилност, включваща леки и товарни автомобили, скутери, велосипеди и разнообразни услуги, сред които програмата Mu by Peugeot.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...