Фантастичната петорка на Ford

Main January 25, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 3949 views | no comments

След наградите на What Car? и Top Gear Ford Mondeo стана фаворит и на автомобилното издание BusinessCar. През 2008-а моделът спечели три отличия в конкурса на списанието - Бизнес автомобил на годината (основна награда), Автомобил на годината във високия среден клас, "Седан на годината. Ford S-MAX пък стана Мини-MPV на годината, а Ford Galaxy - MPV на годината.

Наградите бяха присъдени от читателите на списанието, посетителите на уеб сайта му и получаващите email бюлетина му. Гласувалите са хора, ползващи всекидневно автомобилите и оценяващи на тази база качествата им.

Според главния редактор на BusinessCar – Тристан Янг: "Успехът на Ford в тазгодишния конкурс 2008 BusinessCar Awards е израз на прогреса на марката в производството на желани модели. Коронясването на Mondeo за Бизнес автомобил на годината е и сигнал, че качествата му са докоснали струна в бизнес общността. Mondeo е достоен победител и е избран от клиентите, които са го използвали всеки ден.

Приемайки наградите, Кевин Грифин, директор за корпоративните сделки към Ford-Англия, сподели: "Новият Mondeo привлече вниманието още с представянето си миналата година и сме доволни от пазарните му резултати. С простора в интериора си, високото си качество и добрата си покупна цена, възможности за лизинг и потребителски разходи Mondeo се превърна в избор на сърцето и ума, което за нас е важно постижение.

 
 

Images Gallery


 

Volvo C70 2008
January 26, 2008
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...