Четири нови решения за VW Up

Main March 2, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8025 views | no comments

Swiss Up е направен в чест на Женева и Швейцария, а интериорът и екстериорът му са оцветени в цветовете на швейцарския флаг - червено и бяло.
В кабината се забелязват рамките в керамичен бял цвят, такава е и кожата по външната част на седалките, задните подглавници и централната част на задните седалки, а повърхностите за сядане (както и дръжките по линията на тавана) са облицовани в кафява алкантара.
През централните панели на предните облегалки минава тясна кожена ивица. Във всяка ивица има вграден калъф за джобно ножче. Бяла, приличаща на коприна "порцеланова боя" краси таблото, а декоративните гнезда на вентилационните отвори са решени в червен цвят (Tornado red).
Winter Up е на базата на четиривратата концепция Cross Up, която беше показана на изложението във Франкфурт, миналата година. Направен е за зимни спортове и разполага с държач за сноуборд, закрепен за релси на покрива. Освен това автомобилът разполага със стабилизираща програма ESP и блокаж на диференциала, за да се справя със зимните условия на пътя.
Този Volkswagen е боядисан в два цвята - бял (Pure white) и син (Malibu blue). Основните части от корпуса са бели, а синьото е използвано в броните, гнездата на страничните огледала и линията, успоредна на страничните прозорци.
Тази версия има защитни елементи отпред и отзад под каросерията и грубовати акценти в калниците и страничните греди. На държача, монтиран на покрива, могат да се закрепят до четири сноуборда или три чифта ски.
X Up е автомобил, с който да може да се отиде навсякъде. Оборудван е с багажник на покрива, в който са вградени светлини, със здрави странични панели и защитни елементи под предната и задната част на каросерията.
Също като Winter Up, и този модел е базиран на концепцията Cross Up и е много вероятно да влезе в серийно производство. X Up е боядисан в оранжев металик (Burned orange metalic), а броните и багажника на покрива са черни. Рамките на фаровете и светлините за мъгла са хромирани. В интериора се забелязват решените в два тона панели на вратите, прагове и специалната ръкохватка на скоростния лост.
Cargo Up е лекотоварен автомобил с 1400 литра багажно пространство. Оборудван е със защитни елементи под каросерията и предпазни панели отстрани. И при този вариант е налична релса на покрива. Отвътре Cargo Up е празен, с изключение на шофьорското място и таблото. Багажникът с равен под заема цялото оставащо пространство.
За задвижването се грижи стандартният за гамата Up двигател с мощност 59 к.с. Cargo Up тежи 929 кг. и има товароносимост от 426 кг., а височината му е с 15 мм. повече от тази на останалите модели.
Агенция Speed-Press.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...