Чефин България е вече представител и на Astra S.p.A

Main February 29, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 3315 views | no comments

На пресконференция "Чефин България ЕООД, дилър на Iveco за страната обяви, че АSTRA – една от най-силните марки в строителния бизнес, е вече част от портфолиото на компанията.

На пресконференцията присъстваха Стефано Албароса - CEO "Чефин Холдинг и Управител на "Чефин България, Стоян Михов – Прокурист, Татяна Катанска – Мениджър отдел Тежка гама, както и Стефано Зута - Export Sales Area Manager Astra S.p.A и Октавиан Гита - Brand Manager Cefin Autovehicle Commercial Rumania.

"Чефин предлага пълната гама нови и употребявани товарни автомобили Iveco /лека, средна и тежка с от 3,5 до 44 тона/, комунална техника от Farid, както и автобусите Irisbus Iveco за градски, междуградски, ведомствен и туристически транспорт.

Придобиването на Астра е от стратегическа важност за "Чефин България, защото обхваща специфичен сегмент от строителния бизнес и е предназначена основно за работа в изключително тежки и сурови условия, като мини, кариери, изкопи и изграждане на пътна инфраструктура в райони със сложен релеф.
Чефин Румъния вече трета година предлага марката на техния пазар. Резултатите на компанията за 2006 и 2007 г, както и очакванията за продажбите на Астра през 2008 са:

2006: 29 продадени автомобила
2007: 90 продадени автомобила
2008 /прогноза/ : 150 автомобила

Astra S.p.A е създадена през 1946 г. с цел подновяване на военни автомобили.
През 1956 г. компанията започва производството на тежкотоварни търговски автомобили. През 1986 г. Astra S.p.A на 100% преминава в собственост на Iveco.
Седалището на Astra е в град Пиаченца, северна Италия.

Чефин България ЕООД е дъщерна фирма на Чефин Холдинг – водещият дилър на Iveco за Централна и Източна Европа. Чефин стартира дейността си в България през 2000 г. с основна цел да предоставя най-добре интегрираните услуги в сферата на транспорта - продажба на нови и употребявани товарни автомобили от 3.5 до 44 тона, автобуси, комунална техника, сервиз, резервни части и масла, и надстройки.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...