Шампионът ни днес на битка в Дубай

Main November 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7840 views | no comments

Победителят от българското издание на Red Bull Cark Park Drift Красимир Стефанов пристигна в Дубай, където в днес са финалите на състезанието. Дрифт шоуто се провежда от 2008 г. и традиционно събира най-добрите състезатели от региона. Шампионът ни по дрифтинг ще получи от организаторите Chevrolet Camaro, с който ще представлява България.

Днес са свободните тренировки, а в петък е самото състезание. Съдии са Александър Гринчук и Меанг-Кеун Лий. Украинецът Гринчук бе съдия и в България, когато Стефанов спечели финалите от 16 дрифтъри.

„Пристигнахме и успях да разгледам двете места, където ще се провежда състезанието. Все още се изграждат. Видях няколко броя Camaro с лого на Red Bull Car Park Drift, но все още не съм виждал това, с което аз ще се състезавам. Гледах клипове с автомобила и от това, което видях, ми се струва, че трябва да променя малко настройките на колата, за да се пързаля по-добре. Искам по-твърди амортисьори, за да има повече сцепление. Тук няма как да сменя сходимостта на предните гуми. Очаквам положителен резултат, но ще видим на финала", коментира Стефанов.







 
Keywords:   Спорт
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...