Ford Fiesta най-продаваният малък автомобил

Main November 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7980 views | no comments

Ford Fiesta е най-продаваният малък автомобил в Европа през септември и за първите 9 месеца на 2013 г. според данните на JATO Dynamics. 33 561 бройки от него са били купени през септември и общо 222 184 единици за първите 9 месеца на 2013 г.

Наскоро Fiesta бе провъзгласена за най-продавания малък автомобил глобално през първата половина на 2013 г., според данните на Polk за световните регистрации на автомобили. Великобритания е най-силният пазар за Fiesta през първите 9 месеца на 2013 г. с над 96 000 продадени автомобила, следвана от Германия, Италия, Франция и Испания.

Награденият 1.0-литров EcoBoost двигател на Ford вече се предлага с автоматична скоростна кутия PowerShift във Fiesta.

Гамата на Fiesta се състои от 7 двигателя, които са с СО2 емисии под 100 г/км** и включва
1.0-литровия EcoBoost – Световен двигател на 2012 и 2013 г. Ford вече предлага модерната 6-степенна автоматична трансмисия PowerShift с двоен съединител за версията със 100 к.с. на 1.0-литровия EcoBoost двигател. За първи път Ford комбинира двете технологии с СО2 емисии от 114 г/км и разход на гориво от 4,9 л/100 км.

Новата Fiesta е с динамичен екстериор и стилен интериор с високо качество на изработката и ергономия и предлага технологията Active City Stop, която помага на водачите да избягват сблъсъци с ниска скорост. Fiesta е оборудвана и с гласово управляваната система SYNC със системата за помощ при аварийни ситуации, която на 26 езика в 40 европейски държави уведомява службите за спешна помощ за възникнал инцидент.





 
Keywords:   ford
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...