Шефът на BMW M отдела оглавява Mini

Main April 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2695 views | no comments

От 1 май Кай Зеглер се заема с управлението на марката Mini, която е част от компанията BMW. 56-годишният мениджър вече е ръководил британския производител през периода 2004 - 2008 г. Сега той поема поста от 53-годишния Волфганг Армбрехт. Зеглер е истински ветеран в BMW AG и работи в компанията от 1988 г., като е заемал предимно мениджърски позиции в маркетинговия и търговския отдели. В момента той ръководи фирменото подразделение М, което се занимава с домашния тунинг на баварците. След преместването му в лагера на Mini неговата позиция ще заеме Фридрих Ничке.
Марката Mini има стратегия да увеличи годишните си продажби от 234 000 през 2010 г. на 300 000 през тази. С тази цел британският производител непрекъснато добавя нови модели към портфолиото си. След представянето на първия си автомобил с 4 врати в лицето на Countryman, марката ще продължи и с роудстър и купе, както и с четириместния двуврат Paceman, причислен от BMW към така наречения SAC сегмент(sports activity coupe).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...