10 години празнува програмата на Renault „Безопасност за всички”

Main June 3, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2185 views | no comments

10 малчугана от три български училища участваха в празничната международната среща, която събра ученици от различни страни в Париж в края на май.

Ученици от София и Пловдив, преминали курс на обучение по материалите на Renault и спечелили конкурс за рисунка на тема безопасност на движението, взеха участие в празненствата по повод на 10 години от стартирането на Безопасност за всички. На 27-ми Май, в Техноцентър Renault в Париж нашите ученици се срещнаха с представители на 7 от 11-те страни, в които се проведе програмата тази учебна година. Българските възпитаници, заедно с ученици от Австрия, Полша, Португалия, Турция, Франция и Швейцария представиха своите рисунки на тема безопасност на движението, участваха в създадено от тях самите представление, както и в игри свързани с безопасността и прекараха един празничен ден в Disneyland.

От своето начало насам Безопасност за всички обучава над 12 милиона деца в безопасно пътно поведение.

От септември 2011, най-мащабната програма за безопасност на пътя, водена от автомобилен производител, разширява кръгозора си като въвежда понятия като възобновяеми източници на енергия и средства за транспорт с намалени въглеродни емисии. От септември 2011 материалите ще са адаптирани и за най-малките и за по-големи ученици.

Renault е партньор на инициативата на ООН Десетилетие на Действията за Пътна Безопасност. От 50 години насам Безопасността на пътя е приоритет за компанията. Тя която развива програми свързани с обучението на настоящите и бъдещите водачи на автомобили, с въвеждането на нови технологии обезопасяващи автомобила и неговите пътници и поддържа връзките си с институции и организации, които имат влияние в тази насока.
Така Renault следва своя траен ангажимент по отношение на безопасността.

 
Keywords:   disneyland, renault
 

Images Gallery


 

#newfocus #newfocus
June 3, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...