100 000-ната Astra комби напусна производствената линия

Main July 25, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5565 views | no comments

Opel Astra Sports Tourer не е и една година на пазара, а вече празнува 100 000-на произведена бройка в завода в Елсмирпорт, Англия. Лансираното през септември миналата година комби е лидер в сегмента си в Европа. Най-големият пазар за модела е Германия, където са продадени над 40 000 автомобила до днес, следван от пазарите в Италия и Великобритания.
Най-продаваният двигател в Европа е бензиновият 1,4 turbo, следван от дизеловия агрегат с работен обем от 1,7 литра. Атлетичният външен вид на модела е подкрепен от също толкова атлетично усещане зад волана.
Astra Sports Tourer споделя същото иновативно задно окачване и мехатронна ходова част FlexRide като тези на хечбек версията. Другите водещи в класа си характеристики, като адаптивните предни светлини AFL+ и одобрените от ортопедите ергономични предни седалки, внасят допълнителен комфорт и безопасност към предлаганото удоволствие от шофирането. Освен изобилието от характеристики за комфорт и безопасност, този модел е и изключително приятен за каране. Първокласната система на биксеноновите предни светлини с адаптивните функции AFL+ и ергономичните предни седалки с клеймо за одобрение AGR (Action for Healthy Backs) правят този автомобил уникален в сегмента на компактните комби модели. Sports Tourer вече спечели множество награди, включително “Златен волан” и отличието за дизайн “red dot”.

 
Keywords:   afl, opel, Opel Astra, Sports
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...