100% електрическият Nissan Leaf в норвежките шоурумове от есента

Main July 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6930 views | no comments

Световният избраник в конкурса „Автомобила на годината“ Nissan Leaf излиза на пазара в Норвегия от тази есен на цена 255 000 NOK (около 33 000 евро). Това ще е деветата европейска страна, в която ще предлагат модела.
Очаква се разходите за него в Норвегия да излизат средно 12 NOK на 100 км. Цената включва и батерията, която върви с петгодишна гаранция или 100 000 км.
Моделът също върви и с някои екстри, предвид климатичните условия на страната – отопляеми предни и задни седалки, огледала и батерии.
Доставките на Nissan LEAF, който доказа автономност от 175 км по време на тестовете в европейски условия, са започнали във Великобритания, Холандия, Ирландия и Португалия. Поръчките са започнали вече в Швейцария, Франция и Белгия, където клиентите ще получат автомобилите си в най-скоро време.
Припомняме, че Nissan LEAF наскоро получи максимален резултат от пет звезди на краштестовете на Euro NCAP.

 
Keywords:   euro ncap, nissan, nok
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...