1000лв допълнителна отстъпка за 308 BK/SW

Main August 17, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1225 views | no comments

До края на месец август, София Франс Ауто дава още 1 000 лв. при закупуване на 308 BK и 308 SW. Отстъпката се добавя към всички актуални промоции, a автомобилите могат да бъдат разгледани на sale.peugeot.bg.
Припомняме, че до края на този месец продължава кампанията „Дай ни старата за 2 500 лв. и вземи нова”. Предложението към купувачите на нови автомобили Peugeot е да дадат своя стар автомобил на СФА срещу което получават фиксирана отстъпка от 2 500 лева от цената на новия автомобил. Състоянието на стария автомобил няма значение: приемат се коли на всяка възраст, пробег, от всяка марка. Не е задължително дори да са в движение, защото компанията се е погрижила да прибере автомобила от място.

Възползвайки се от двете промоции, цената на 308 BK може да стигне до 26 725 лв. с ДДС.
Предложението се допълва от изгодния собствен лизинг на София Франс Ауто с промоционална лихва 4,9%, фиксирана за целия период на лизинг – от 1 до 5 години, без скрити административни такси за обслужване.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...