12 премиери на Автомобилен салон Пловдив

Main September 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8905 views | no comments

12 премиери са подготвили участниците в Автомобилен салон Пловдив, който ще се проведе в рамките на Международния технически панаир от 26 септември до 1 октомври.
BMW ще покаже за първи път в България Серия 1 с пет врати в спортен и градски вариант и Серия 6 Купе 650i. Nisan пуска четвъртото поколение на Micra, а Mini - новото Coupe Cooper S. Сред новостите за нашия пазар са и два модела лекотоварни автомобили на Piaggio Commercials - Аpe 50 и Ape TM. Fiat 500 е оборудван с новия двуцилиндров TwinAir мотор, който спечели титлата „Международен двигател на годината 2011”. Премиери ще има и на щандовете на KIA, Mercedes-Benz, BRP.
Изложителите на автосалона ще представят 27 марки на най-известните производители в света. В техните експозиции ще присъстват общо 159 модела леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, скутери, мотоциклети и АТВ. На Есенния панаир в Пловдив ще бъдат показани 7 модела на китайската компания „Great Wall”, които ще се произвеждат в завода на „Литекс моторс“ край Ловеч.
В традиционната томбола един от посетителите, попълнили анкетна карта, ще спечели лека кола, която може да избере измежду 10 марки. Наградите се предоставят от членове на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), която е съорганизатор на изложението заедно с Международен панаир Пловдив. Името на късметлията ще стане известно на 1 октомври в 13.00 часа.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...