1200 лв. първоначална вноска за нова Fiesta

Main October 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11500 views | no comments

С атрактивна и красива визия, гама от разнообразни и достатъчно мощни двигатели и просторно купе, компактният Ford Fiesta е идеален като първи нов автомобил за самостоятелни млади хора и млади семейства, за втора кола в семейството, както и за възрастни двойки с пораснали и отделили се вече деца. Той е и перфектният избор за града благодарение на маневреността и компактните си размери, а чудесната динамика и функционалният интериор го правят подходящ също така и за пътуване на дълги разстояния извън града.
Сега „Мото-Пфое“, официален вносител на Ford, Volvo, Land Rover и Jaguar у нас, допълнително изкушава родните потребители с неустоима оферта за компактния модел. Вече всеки може да подкара новата Fiesta срещу едва 1200 лв. с ДДС, представляващи всички първоначални разходи. В тази сума са включени 5% първоначална вноска за автомобил с 5 врати, ниво на оборудване Trend, с алармена инсталация и 1,25-литров бензинов двигател с мощност 82 к.с. Като подарък към клиента „Мото-Пфое“ покрива застраховките Каско и Гражданска отговорност за една година, а в първоначалните разходи 1200 лв. с ДДС са включени също еко таксата, таксите по регистрация и управление на лизинга. Клиентът определя по свой избор срока на лизинговия договор – между 12 и 60 месеца – и само срещу първо плащане от 1200 лв. с ДДС вече кара своя чисто нов автомобил Ford Fiesta. В допълнение тази оферта предоставя и още един подарък от Мото-Пфое – отстъпка от цената на автомобила, която може да се ползва и под формата на ваучери за гориво до 7000 км. Предложението е в сила до 15 декември 2013 г.
Лизинговата схема „Нисък старт” е приложима при финансов лизинг от 12 до 60 месеца по избор на клиента и е атрактивна с една обща ниска вноска от всички първоначални разходи, позволяващи вкарването на автомобила в екплоатация. Това са застраховките Каско и ГО за 1 година, еко-такса, такси за регистрация на автомобила и управление на лизинга. Единственото условие е клиентът да бъде одобрен от застрахователя.

 
Keywords:   ford
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...