140 мериха сили в тенис турнира на Peugeot

Main May 20, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4835 views | no comments

През уикенда на кортовете на тенис клуб “Левски-София“ стартира тринадесетият „Тенис турнир Peugeot - най-големият в България тенис турнир за аматьори. 70 смесени двойки се състезават за голямата награда – посещение на престижния турнир от Големия шлем Roland-Garros на 5 юни. В събота бяха квалификациите в групи, а в неделя - полуфиналите.
Победителите в 13-ия тенис турнир PEUGEOT са Елвира Вергиева и Вилислав Лазаров. На финала те преодоляха противниците си Симона Пеева и Борислав Гергинов с резултат 7:5, 7:3, 8:6.
Тимът Вергиева-Лазаров победи над 70 двойки по пътя към голямата награда – посещение на международния турнир Roland-Garros в Париж с билети, осигурени от Air France. Класиралите се на второ и трето място - Симона Пеева-Борислав Гергинов и Глория Стоянова-Димитър Димитров получиха награди, предоставени от верига спортни магазини SLS Rossignol.
Тази година София Франс Ауто, официален вносител на Peugeot у нас, направи реверанс към клиентите си като награди и двойката на най-добре класиралият се според ранглистата собственик на Peugeot. Двойката победител при клиентите на марката е Маргарита Минева-Христофор Минев. Призът отново е посещение на Roland-Garros на 5 юни 2013.
За всички участници в турнира бе предвидена и томбола с множество предметни награди, осигурени от официалните партньори на Peugeot за турнира – BNP Paribas и верига спортни магазини SLS Rossignol.
Всички присъстващи имаха възможността да седнат зад волана на най-новите модели на Реugeot - забележителния 208 GTi, градския кросоувър 2008, семейния 301, дизеловия all road хибрид 508 RXH, както и да тестват мотопедите и велосипедите Peugeot.
Официални партньори на турнира са Air France, BNP Paribas, SLS Rossignol, Devin и Zagorka.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...