17 ранени в катастрофата вчера

Main October 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2825 views | no comments

Трамвай №10 помете маршрутка в центъра на София вчера. Инцидентът предизвика и верижен сблъсък. Маршрутното такси ударило Audi, а мотрисата бутнала друг трамвай №12, който бил пред нея. След тежката катастрофа са ранени 17 души. Загинали няма, но лекари се борят за живота на 3 жени, пострадали са и 3 деца.
Инцидентът станал вчера около 14 ч. на кръстовището на бул. „Васил Левски" и ул. „Граф Игнатиев".
Трамваят е влачил маршрутката поне 20 м, твърдят очевидци. Причината за сблъсъка се изяснява. По първоначални данни обаче трамваят е минал на червено. Възможно е спирачките на мотрисата да са отказали. В маршрутката е имало около 10 души.
Сигналът за катастрофата е подаден на тел. 112. На мястото незабавно пристигнали екипи на Пътната полиция, Първо РУП и 7 линейки. В „Пирогов" са настанени 12 души, в болница „Царица Йоанна" - двама, а във ВМА - трима.
От приетите в „Пирогов" най-тежко са пострадали 34-годишна пешеходка и пътничка в маршрутката на същата възраст. Едната е ранена в крака, а другата има тежка травма на главата. Между останалите настанени в болницата има две момчета на по 15 г. и едно на 2 годинки. Трите приети във ВМА жени са в съзнание, контактни и адекватни, са съобщили от болницата. В по-тежко състояние е 27-годишна жена Тя има обилно кървяща рана на главата и
Вчера следобед на кръстовището се виждаха кървави петна. Светофарът не работеше, трамваи не минаваха по ул. „Граф Игнатиев".

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...