20 нови автомобила Ford Fiesta закупи УНИКА

Main May 30, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8790 views | no comments

Застрахователна компания „Уника АД“ закупи 20 автомобила Ford Fiesta от официалния дилър на марката, „Мото-Пфое“ ЕООД. Инвестицията допълва автопарка на застрахователната компания и ще допринесе за още по-високото качество на обслужване на клиентите й и за ускоряване процеса на работа на търговските структури на дружеството. Вчера Атанас Фурнаджиев, управител на „Мото-Пфое“, официално връчи ключовете от автомобилите Ford Fiesta на Николай Генчев, главен изпълнителен директор на „Уника“ АД, в присъствието на представители и партньори на двете компании.
Ford Fiesta е един от най-открояващите се модели в своя клас благодарение на отличителния си дизайн, стилното присъствие и смелите линии. Интериорът е вдъхновен от модерните технологии, луксозните продукти и електрониката, използвани са висококачествени материали. Не е пренебрегната и безопасността – Fiesta е с максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP за защита на пътниците. Компактният модел е носител на редица награди, сред които престижните “Red Dot” за дизайн и „Автомобил на годината“ в Хърватска, Шотландия, Гърция и Ирландия. 3 поредни години след представянето си през 2008 г. Fiesta е най-продаваният автомобил в класа си в Европа и България.

 
Keywords:   euro ncap, ford, ford fiesta, red dot
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...