200 коня дизелова мощ за Alfa Spider

Main March 2, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3597 views | no comments

Видео на дизеловата Alfa Spider можете да видите тук:AutoPress.tv

Италианската легенда Alfa Romeo вече предлага модификация на модела Spider с 2.4 литров, JTDM дизелов двигател. Новата версия на модела ще бъде пусната в продажба първо в Германия и Италия, а на останалите европейски пазари ще бъде представена малко по- късно.

Максималната мощност на двигателя на Alfa Spider, който е комбиниран с шестстепенна предавателна кутия, достига 200 конски сили. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 8.4 секунид и да развие максимална скорост на движение от 228 км/ч. В същото време, бъдещите собственици на дизеловата Alfa Spider ще могат да се възползват максимално от икономичността на своята придобивка. В градски условия, колата "гори 9.2 литра на 100 километра, а в извънградски разходът спада до 5.4 литра на 100 километра.

Alfa Spider 2.4 JTDM се предлага на италианския пазар в две разновидности- Spider 2.4 JTDM, на цена от 39 800 EUR, и Spider Exclusive 2.4 JTDM, на цена от 41 800 EUR.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...