35% ръст в продажбите на Nissan

Main May 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1970 views | no comments

Европейското подразделение на Nissan обяви, че марката може да се похвали с внушителен ръст от 35% в продажбите си за първите четири месеца на годината. Рекорд регистрира марката и по отношение на пазарното си участие за изминалия месец.

Новите регистрации на Nissan в Европа са достигнали ниво от 235 543 автомобила за периода януари- април, което е с над 61 000 коли повече в сравнение със същия период на миналата година. Пазарният дял на марката за първата трета на 2011-та е на ниво от 3.8% или с 0.9% повече в сравнение с предходната. 20% ръст в търсенето на продуктите си отчита Nissan през април, като общата реализация за месеца е била на ниво от 53 840 единици.

На силен потребителски интерес се радват новата Micra и бестселърът Qashqai, както и стилният кросовър Juke. През периода януари- април от него са били закупени 36 500 единици, а от лансирането му през септември, цифрата е почти 60 000 единици. Отлични резултати регистрират и X-TRAIL и Navara Pickup, при които се наблюдават подобрения от съответно 56% и 71% за първите четири месеца на годината.

 
Keywords:   juke, nissan, x trail
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...