Започват продажбите на новото Ducato (Видео)

Main May 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1870 views | no comments

След пет поколения, редица престижни международни отличия и над 2.2 милиона продадени екземпляра от 1981 година, Fiat обяви, че през този месец започва пазарното лансиране на новото Ducato.

Новото Ducato на Fiat запазва характерните и силни черти на предшественика си, като ги акцентира с помощта на обогатена гама задвижващи агрегати. Многофункционалният превозвач идва с четири нови MultiJet турбодизелови двигателя, максималните мощности на които варират от 115 до 177 конски сили, и които ще могат да бъдат комбинирани с пет и шестстепенни предавателни кутии. Нововъведенията са в състояние да гарантират впечатляващи горивни показатели, започващи от 6.4 литра на 100 километра.

Не всичко при новото Ducato обаче е свързано с двигателите. Дизайнерите на Fiat са се погрижили и предлагат три нови интериорни решения, които могат да бъдат персонализирани с редица стилни и луксозни подобрения.

Видео

Безопасността на движението пък е повишена чрез лансирането на иновативната система за контрол на сцеплението на гумите с пътя Traction+, която е от особена помощ при движение върху сериозно нарушена пътна настилка или липса на такава. В екипировката на новото Ducato са включена за първи път и телематични системи- от Blue&Me Nav до иновативната eco:Drive Fiat Professional.

От Fiat коментират, че в зависимост от предпочитанията си, клиентите ще могат да избират между около 2000 основни модификации на новото Ducato, които се постигат чрез комбинирането на различни шасита, двигатели, механизации, конструкции и други. Само при вановете са налични осем различни версии, при които полезните обеми варират от 8 до 17 куб.м.

 
Keywords:   ducato, fiat, traction
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...