408 Латинска Америка

Main August 24, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1895 views | no comments

Peugeot се завръща на южноамериканския пазар

Начало на производството на Peugeot 408 в Латинска Америка и вдигане на поверителността", етапът в който първите автомобили излизат на пътя.

Привличане и доверие : стил и високо качество
Първите автомобили 408 започват тестове в клиентски условия", финалният етап от работата за постигане на нивото на качество, зададено в проекта. Преди лансирането си в Южна Америка, 408 ще измине 1 милион километра.

Автомобил за Латинска Америка
408 разширява гамата Peugeot в Южна Америка и представя Марката във високия клас на триобемните автомобили.

Новият модел ще се произвежда в завода на PSA в Паломар, в района на Буенос Айрес, откъдето вече са излезли 1,2 милиона автомобила.
Проектът е наистина световен, защото налага тясно сътрудничество между екипите в Китай, където 408 се продава от април и проектантски и производствени центрове в Аржентина, Бразилия и Франция.

Дизайнът и маркетинговите проучвания са реализирани на място, в Sao Paulo Tech Center, със съдействието на централата в Париж.

Нов Лъв за луксозния модел
408 Латинска Америка е първият автомобил с новата емблема на Peugeot на континента.
Концепцията му изразява новото послание на марката Motion&Emotion : Тя съчетава удоволствието от управлението с качество без компромиси, особено осезаемо в изпълнението, материалите и шумовия комфорт.
Високото ниво на автомобила идва и от средно високата архитектура, която позволява голям обем, комфорт и много светлина, заедно с изискан, балансиран и хармоничен стил.

Първо представяне на Салона в Сао Паоло
Първото официално излизане на 408 пред публика ще стане на автомобилния салон в Сао Паоло в края на октомври, на най-големия пазар на континента.

Огромен пазар за един глобален" автомобил
Освен в Бразилия и Аржентина, основните страни от Южноамериканския общ пазар, Mercosur, 408 ще бъде лансиран в още 25 страни : огромна възможност за постигане на амбициите на модела и за международното развитие на Peugeot.

 
Keywords:   peugeot, peugeot 408, psa, sao paulo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...