500–МАНИЯТА ЗАВЛАДЯВА И БЪЛГАРИЯ

Main January 28, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2413 views | no comments

-Всеки може да научи повече за необикновения автомобил на интернет сайта www.500.fiat.bg
Месеци след официалната световна премиера в Торино на 4-ти юли 2007 г., гледана на живо от милиони хора в цял свят, Европа е буквално завладяна от 500-манията. Само през първите 4 месеца от старта на продажбите, в две страни - Италия и Франция, бяха направени над 105 000 поръчки! Листите на чакащите в европейските страни, в които моделът още не е официално представен, нарастват всеки ден.

За да задоволи интереса към Fiat 500, Ауто Италия- фициален вносител на марката, пусна предварителна листа, в която най-нетърпеливите могат да поръчат Fiat 500 преди официалното му пристигане в България през април. Цените в България са на нивото на европейските и стартират от 20 500 лв. с ДДС. (версия 1.2 69 к.с., бензин). Вече над 30 българи поръчаха своя Fiat 500, с надеждата през лятната си ваканция да разполагат с него.

В края на миналата седмица стартира и специалният сайт на модела на български-
www.500.fiat.bg.

Благодарение на него всеки може да се докосне до духа на иконата Fiat 500, да научи актуалните новини около модела, да разгледа снимки и филми от грандиозното шоу в Торино, да изрази мнението си за модела, да конфигурира своя 500 в уникалния видео конфигуратор. И разбира се най-ценното - да открие как може да поръча един мъник и за себе си, за да бъде сред първите в България, които ще се движат гордо със своя 500 пред завистливите погледи на останалите!

За първи път малка кола като Fiat 500 предлага толкова широка гама: 4 нива на оборудване, 3 двигателя, 12 цвята (6 специални ретро цвята, взаимствани от 50-те и 60-те години и уникалният трислоен бял перлен цвят, резултат от технология на боядисване, която се използва само при супер луксозните автомобили), 15 интериорни комбинации, включващи престижните кожени тапицерии Corduga и Frau, 9 вида джанти, 19 екстериорни стикера, които предлагат над 500 000 възможни начина за персонализация! Специално за Fiat 500 са създадени и над 100 оригинални аксесоара, най-атрактивните, от които са специалните аромати, и цветните ключове, наред с най-авангардните телематични устройства като системата Blue&MeTM.

 
Keywords:   fiat, fiat 500, target
 

Images Gallery


 

Cadillac CTS-V 2009
January 27, 2008
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...