500 000 регистрации за новото поколение Mercedes C-class

Main November 24, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1245 views | no comments

От централата на Mercedes-Benz съобщиха, че доставките на новата C-class, представена на пазара през март 2007 година, са достигнали ниво от половин милион екзепляра. "C-class седан запази позицията си на лидер в сегмента от началото на годината, коментира Клаус Майер, изпълнителен вицепрезидент на подразделението Продажби и Маркетинг на Mercedes-Benz Cars. "Продажбите на комбито продължават да се увеличават, като през първата пълна продажбена година регистрациите му са с 20% по- високи в сравнение със същия период на предшественика му.

Новите регистрации на версията седан на Mercedes C-class са около 440 000 единици, а тези на комбито, което дебютира на пазара през есента на 2007 година, са над 60 000. Най- популярната модификация в гамата на модела е C 220 CDI, която е предпочитана от всеки трети клиент на автомобила. Същият задвижващ агрегат е монтиран и в половината от вариантите комби. 20% от потребителите пък са се спрели на версията C 200 Kompressor седан.

През октомври дилърите на Mercedes- Benz започнаха да приемат заявки за закупуване на новият четирицилиндров дизелов двигател (5.2 литра среден разход на гориво), който ще се монтира в C 250 CDI BlueEFFICIENCY Prime Edition.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...