7.4% увеличение на европейските продажбите на Ford

Main May 17, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2632 views | no comments

Европейското подразделение на Ford записа поредния си успешен продажбен месец през април. Дилърите на компанията са реализирали 143 700 леки и лекотоварни автомобила, което представлява увеличение в размер на 7.4% в сравнение със същия месец на 2006 година. Пазарният дял на Ford Европа (без Русия) се е подобрил с 0.3% и вече достига 8.24%.

Продажбите на Ford от началото на годината до края на април са достигнали 622 828 автомобила, което е с 6.3% по- добър резултат в сравнение със същия месец на миналата година. Пазарният дял на компанията се е подобрил с 0.2%, достигайки ниво от 8.97%.

Моделите Focus и Fiesta запазиха своите позиции на маркови бестселъри, а цялостният успех беше подпомогнат и от доброто търсене на носителя на приза Автомобил на годината 2007 Ford S-Max и красиката Transit.

Търсенето на продукцията на Ford през април се подобри с 13.3% до ниво от почти 32 000 автомобила във Великобритания, с 23.2% до 19 000 в Италия, а в Русия продажбите почти се удвоиха, достигайки 15 570 единици.

 
Keywords:   fiesta, ford, s max
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...