80 голфъра ще вземат участие в Peugeot RCZ Cup

Main August 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11250 views | no comments

За втора поредна година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot RCZ Cup. 80 голфъра се записаха за участие в турнира, който ще се проведе на 27 август в Пирин Голф & Кънтри Клуб край Разлог. Състезанието е отворено за играчи от всички нива и се провежда в отбори от по двама играчи.

В края на състезанието, отборът, който е постигнал най-добър нетен резултат в серията RCZ Cup, се класира за международния финал. Победителите ще отпътуват към Париж със съдействието на Air France, за да вземат участие във финала, който ще се състои на 5 септември 2011 на игрището в Сен-Клу.

Състезанието по двойки Peugeot RCZ Cup е много по-забавно и дава възможност да се играят с две различни флагчета.
На 9 от 18-е грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки): бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ Cup.
Бялото флагче маркира лесна дупка, а синьото – по-трудна. Всеки отбор има възможност да играе всички бели или 9 бели и 9 сини флагчета RCZ Cup.
Отборът, който е избрал формулата RCZ Cup, задължително играе синьото флагче, когато има такова. Изборът или не на формулата RCZ Cup трябва да бъде направен и анонсиран преди старта от дупка номер 1. Той касае единствено отборите, които са решили да играят 18 дупки.

Голф турнирът ще стартира тази събота в 10.00, а победителите във второто издание на формата ще станат известни в 18.30. Церемонията по награждаване ще се проведе в клубната сграда на Пирин Голф & Кънтри Клуб.

По време на състезанието ще бъдат предоставени за тест драйв най-актуалните модели автомобили Peugeot: спортното купе RCZ, 100% електрическият iOn, новите 508 и 308, и кросоувъра 3008.

 
Keywords:   air france, peugeot, Други
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...