ABT A1 вече и с 210 конски сили

Main June 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3080 views | no comments

През юли миналата година, тунинг компанията ABT разпространи първите подробности за програмата си за доработка на компактния модел A1 на Audi. Сега фирмата допълни портфолиото си с нова модификация на мъника, която обещава още по-впечатляващо представяне на пътя, благодарение на респектираща си мощност от 210 конски сили.

Новата модификация на Audi A1 от ABT идва с 1.4 литров TFSI задвижващ агрегат, който въпреки непретенциозният си работен обем е в състояние да генерира максимална мощност от 154 кВт или 210 конски сили. В стандартната си версия, този двигател обещава "само 185 конски сили, но след доработката от страна на инженерите на ABT, мъникът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди и да развие максимална скорост на движение от почти 240 км/ч.

В зависимост от модификацията на Audi A1, която са си поръчали от производителя, клиентите, които се доверят на ABT, ще могат да избират между версии 1.4 TFSI със 160 конски сили (122 к.с. стандартно), 1.2 TFSI със 115 консик сили (86 к.с. стандартно), 1.6 TDI със 125 конски сили (105 к.с. стандартно) и 1.6 TDI със 110 конски сили (90 к.с. стандартно).

В пакета могат да бъдат включени също така и предна, задна и странични престилки, нов заден спойлер, различни 17- и 18-цолови джанти, подобрено окачване, декорации за интериора и други.

 
Keywords:   abt
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...