Abt R8 с 530 конски сили

Main April 12, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1465 views | no comments

През изминалата година, фирмата Abt Sportsline зарадва европейския пазар с едни от най- впечатляващите тунинг разработки, които някога сме виждали. Тази тенденция ще продължи и през настоящата година, като един от върховите моменти ще бъде през есента, когато на бял свят ще се появи интерпретацията на Abt на тема Audi R8.

Въпреки че Audi R8 е един от най- ярките примери за суперспортен автомобил, това не е попречило на инженерите и дизайнерите от Abt Sportsline да "посегнат на "заготовката" и да я преработен според собствените си изисквания и виждания. Макар и за момента само на чертеж, Abt R8 изглежда впечатляващо със своята характерна за компанията предна част и лицева решетка, красивата си задна част, двете двойки изпускателни тръби и впечатляващия заден спойлер. Допълнителна стабилност на автомобила ще бъде потигната чрез специалния аеродинамичен пакет и оптимизираното окачване.

От Abt обещават да "поглезят и 4.2 литрово V-образно, осемцилиндрово сърце на своята R8-ца. В стандартната си версия, този мотор е в състояние да гарантира максимална мощност от 420 конски сили. Да, но след монтирането на специалния компресор на тунинг- фирмата от Кемптен, максималният показател на Abr R8 подскача със 110 конски сили и достига 530 конски сили. От фирмата обещават и намаление- от 4.2 на 3.9 секунди, във времето за ускорение от 0 до 100 км/ч. Максималната скорост на движение се очаква да бъде около 320 км/ч.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...