Alfa Romeo пуска в Европа продажбите на промененото MiTo

Main March 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2030 views | no comments

През тази седмица концернът Fiat пуска европейските продажби на обновената Alfa Romeo MiTo. Дебютирал през март на автомобилния салон в Женева, моделът е получил пестелив фейслифт, включващ нова палитра от цветови решения отвън и в интериора, широк набор от допълнително оборудване и двигатели, отговарящи на екологичния стандарт Евро5, а в базовата версия вече се появява и система „стоп-старт”. И така, в най-скромното ниво на оборудване Progression за 15 500 евро (цената е за италианския пазар) хечбекът е получил 1,4-литров бензинов мотор с мощност 78 к.с., с разход на гориво в смесен цикъл на управление от 5,6 л/100 км. В изпълнението Distinctive за 22 550 евро е достъпен и 1,6-литров дизел, развиващ 120 к.с.
Освен това Alfa Romeo MiTo за първи път е получил мултимедийна система Blue&Me-TomTom, при която се обединяват функциите на информационно-развлекателния център и спътниковата навигация. Те се използват от 4,3-инчов сензорен екран, като има възможност за въвеждане на информация от бордовия компютър и мобилния телефон.

 
Keywords:   Alfa Romeo, fiat
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...