Alfa Romeo 4C: Трудно е да бъдеш толкова съвършен (ГАЛЕРИЯ/ВИДЕО)

Main September 17, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10565 views | no comments

Няма и съмнение, че Alfa Romeo 4C е красива както външно, така и в технологично отношение. Освен това тя налага нови в стандарти в класа на спортните автомобили с очаквана цена малко над 56 000 евро.

И как да не се обърнеш след тази италианска красавица – карбонов монокок, 240 „коня“ на разположение, 1,75-литров 4-цилиндров бензинов мотор с турбо, между другото средно разположен и задвижващ задните колела и съчетан с Alfa TCT 6-степенна трансмисия с два съединителя. Почти съвършена. И още малко сухи цифри, за да ви разгорещим: 4 кг маса за конска сили, 4,5 сек спринт от място до 100 км/ч, 137 к.с. литрова мощност и 258 км/ч. Можем да продължим така до безкрайност. А новият рекламен слоган на красивата италианска дива е „just drive“.

В цялата тази приповдигната история има и един тъжен факт – светът ще получи само 3500 бройки от нея, като едва 1000 от тях за Европа. Началото на продажбите е от следващия месец.




Видео

 
Keywords:   alfa 6, Alfa Romeo, tct
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...