Alfa Romeo Giulietta е новата звезда в „Бързи и яростни“ 6

Main May 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7425 views | no comments

На световната киносцена изгрява нова звезда – италианската дива Alfa Romeo Giulietta ще играе една от главните роли в поредния епизод от „Бързи и яростни“, чиято световна премиера е днес в Лондон. Мястото не е избрано случайно, тъй като за първи път филмът е сниман в Европа.

В шестия поред eпизод отново участват Вин Дизел, Пол Уолкър, Дуейн Джонсън и др. Сред тях Giulietta изпълнява сложни фигури, достойни по-скоро за висшия пилотаж. Използваният във филма модел е модифициран специално за нуждите на киното. Сцени от епизода са използвани и в новата рекламна кампания на Giulietta по италианската телевизия и скоро ще се появи и в други страни.

Топ версията на модела, TCT Giulietta разполага със 170 к.с. и развива макс. скорост 218 км/ч, а ускорява от място до 100 км/ч за 7,7, като при това средният разход е 5,2 л/100 км.






 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...