Alfa Romeo на Автомобилен салон София 2011

Main June 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5380 views | no comments

На тазгодишния автосалон Alfa Romeo ще представи своите достижения на щанд с площ от 64 кв.м, на който ще бъдат разположени два от най-новите модели на компанията.
За пръв път пред родна публика ще бъде представен най-новият модел в гамата на Alfa Romeo – Giulietta. С перфектното съчетание от спортен дух и стил, Alfa Romeo Giulietta дава ново определение за технологични стандарти и емоционални ценности.
Моделът получи престижните пет звезди на Euro NCAP и обща оценка 87 от общо 100 – изключителен резултат, който я превръща в най-сигурния компактен автомобил. Новият автомобил предлага широка гама високотехнологични двигатели, налични са 5 турбодвигателя - два бензинови (1,4TB 120 к.с. и 1,4TB Multiair 170 к.с.) и два дизелови двигателя (1,6 JTDM 105 к.с. и 2,0 JTDM 170 к.с. – и двата второ поколение MultiJet). Гамата е завършена с бензиновия двигател 1750 TBi 235 к.с. с директно впръскване, който се предлага в ексклузивната версия Quadrifoglio Verde („зелена четирилистна детелина”). Експонатът на щанда ще бъде оборудван с 1.4TB Multiair двигател с мощност 170 к.с., който спечели титлата „Двигател на годината 2010”. Автомобилът ще е с високото ниво на оборудване – Distinctive, и ще бъде в стилен черен цвят.
Другият модел, който ще бъде представен на щанда на италианската марка, е Alfa Mito. Както всяка истинска Alfa, тя е въплъщение на инженерната мисъл на конструкторите на марката, доказателство за това са системата за управление D.N.A., системата за окачване с предни и задни регулируеми амортисьори в спирални пружини, електронният диференциал Q2, системата за стабилност на пътя DST – параметри, които са стандарт за Alfa, съчетани с малки и в същото време мощни двигатели.
Феновете на марката ще могат да се насладят на експонат в модерен бял цвят с турбо бензинов двигател с обем 1,4 литра и мощност от 155 к.с. С този двигател Mito ускорява от 0 до 100 км/ч за 8 секунди.
Специално за клиентите на Alfa Romeo на Автомобилен салон София 2011
официалният вносител на Alfa Romeo в България - Милано Моторс ЕООД ще зарадва своите клиенти с преференциални условия за покупка на автомобил по време на изложението.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...