Alfa Romeo показва 4C преди срока

Main June 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3385 views | no comments

Разработването на спортното купе Alfa Romeo 4C изпреварва графика. Моделът ще бъде представен през лятото на следващата година вместо през януари 2014 г., както бе планирано по-рано.
По предварителна информация купето 4C ще е с каросерия от армирани въглеродни влакна и с бензинов 1,75-литров турбомотор с мощност около 300 к.с., куплиран с роботизирана предавателна кутия с двоен съединител.
Очаква се външно моделът да е доста близък до прототипа, а масата на този автомобил с две врати да е около 850 кг.
Alfa Romeo 4C щe оглави гамата на новите модели от марката, които предстои да дебютират през близките няколко години. Компанията възнамерява да произведе 18 000 бройки от него, като цената на всеки ще е около 45 000 евро.
В момента компанията разработва и модел от семейството на Giulia, приемник на модела 159, който ще е предназначен за пазарите в САЩ и Европа.
По-късно в гамата ще дебютира и версия с пет врати на компактния MiTo, приемник на спортния Spider със задно предаване, компактен кросоувър и флагмански седан 6C.

 
Keywords:   6c, Alfa Romeo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...