Alfa Romeo срещу самолет

Main June 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3265 views | no comments

„Клуб Алфа Ромео България” за втора поредна година организира „Италиански драг ден” 2011. Мероприятието ще се проведе на 25 юни, събота, на пистата в Сапарева баня от 9:30 часа. В официалната състезателна решетка могат да участват всички автомобили, произведени в Италия или конструирани на италианска платформа.
Освен класическия драг на 402 м, тази година зрителите на „Италиански драг ден” 2011 ще могат да наблюдават уникална за България гонка между автомобил и самолет Tecnam P92-S LZ-MK1. След приключване на четирите състезателни класа, всеки ще може да участва в свободните предизвикателства независимо от марката на автомобила си. Състезанието между самолет и автомобил ще се проведе от 15:30 часа.
„Италиански драг ден” 2011 е събитие без състезателен характер и не е част от календара на Българската федерация по драг рейсинг. Организатор е „Клуб Алфа Ромео България”. Мероприятието се организира с подкрепата на Milano Motors и медийното партньорство на AUTO BILD България и TopGear България.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...