ALGAI стана „Доставчик на годината” на GM за 2012 г.

Main April 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6245 views | no comments

На 13 март ALGAI, съвместно предприятие на ЖЕФКО и TC Axis, стана един от 83-те доставчика, отличени за иновативната си технология, високо качество и комплексни решения. Базираният в Детройт автомобилен гигант избра посочените доставчици измежду 18 500 компании от цял свят.
Основана през 2007 г., ALGAI съчетава опита и активите на фирмите основателки, за да предоставя пълния обхват от услуги в сферата на логистиката на нови превозни средства и дистрибуцията им, включително междуфирмен и вътрешнофирмен превоз, персонализирани логистични решения и комбинирано съхранение на склад. Базите на AGLAI в Домодедово, Биково и Санкт Петербург са в съответствие с международните стандарти и предлагат услуги по проверка преди доставка, 24-часова охрана, най-съвременни информационни системи и квалифициран персонал, които отговарят на всички изисквания на клиентите от автомобилната индустрия. Чрез своя автопарк с повече от 150 автовоза, през 2012 г. предприятието е доставило 328 000 превозни средства.
Наградата „Доставчик на годината” бе връчена от Уилям Хърлс, изпълнителен директор в GM за веригите на доставки, и Кристин Кратуол, изпълнителен директор логистика и диверсификация на доставчиците в GM, на Камил Межински, генерален мениджър на ALGAI, и Емануел Арно, търговски директор Глобални клиенти в Групата ЖЕФКО.
ЖЕФКО е световен лидер в мултимодалната автомобилна логистика, с над 60 години опит в разработването на персонализирани логистични решения за много от основните световни производители на автомобили.
От 20 декември 2012 Руските железници са основен акционер в Групата ЖЕФКО.

 
Keywords:   axis, tc
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...