Arena Offroad 2010 – мегасъбитието на Балканите

Main September 1, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1682 views | no comments

От 3 до 6 септември местността "Копривките", в Родопите край Пловдив, ще е домакин на Arena Offroad 2010 - най-мащабното мероприятие в сферата на офроуда за тази година, не само за България, а и на Балканите.
Фестивалът ще включва три грандиозни събития: Трети национален офроуд събор, Международно офроуд състезание "Balkan Offroad Marathon" и специализирано изложение "Offroad & Outdoor". Мероприятието е официална част от културната програма на Община Пловдив по случай празника на града и Съединението на България.
В съботния ден ще се проведе любителска офроуд надпревара тип "траял" с класове високопроходими автомобили, ATV/бъги и мотоциклети.
Тази година Arena Offroad 2010 ще приюти официалния старт и първите състезателни дни на международното състезание Balkan Offroad Marathon, което ще се проведе между 4 и 11 септември и ще прекоси 1800 км от България и Гърция. В него ще се включат над 80 участници от 9 държави с мотоциклети, ATV и джипове. Състезанието ще бъде официално открито от министъра на транспорта г-н Александър Цветков, който ще мине през пролога с Nissan Patrol. Финалът след едноседмична борба ще бъде в красивия гръцки град Янина. За сигурността ще следи хеликоптер и специализирана офроуд линейка от Гърция.
Повече от 15 фирми ще представят най-новите продукти и услуги на изложението "Offroad & Outdoor". Ще има и специално трасе за заводски SUV автомобили, по което могат да се пусне всеки желаещ. Вход няма, като всеки е добре дошъл.
На сайта www.arena-offroad.com можете да откриете подробна информация за предстоящото събитие.

В прикачения файл ще откриете програмата на Arena Offroad 2010

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...