Audi е готов с TT RS Plus

Main February 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3430 views | no comments

Audi обяви, че TT RS Plus вече е завършен. Максималната мощност е увеличена на 360 к.с., а въртящият момент достига 465 Нм. Това означава, че този модел ще генерира 20 к.с. и 15 Нм. повече от Audi TT RS. TT RS Plus ще стартира през април след публичния си дебют на автосалон Женева.
Audi ще предлага варианти Coupe и Roadster. Отличителните черти включват масивна полирана радиаторна решетка с трапецовидна маска (singleframe), алуминиево матово покритие около нея, странични огледала от въглеродни влакна и подсилен полимер и двойна изпускателна система с овални накрайници, решени в черно. Тя контролира изпускателна клапа, която регулира шума на двигателя. Отвътре скоростния лост и педалите са алуминиеви. Джантите са 19-цолови, решени в черни с контрастиращо червен акцент.
TT RS Plus е оборудван с S троник трансмисия, благодарение на което ускорението от 0 до 100 км/ч се извършва за 4,1 сек, докато с механичната скоростна кутия с нужни 4,3 сек. Версията Roadster е почти толкова бърз, от 0 до 100 ускорява за 4,2 сек (4,4 сек с механична трансмисия). И двата варианта имат електронно ограничена максимална скорост от 280 км/ч. Комбинираният разход на гориво при Coupe е 8,5 л/ 100 км, а Roadster изразходва 8,6 л/ 100 км.

 
Keywords:   Audi, audi rs, audi tt, roadster
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...