Audi A3 Sportback се вихри на пъпа на София

Main March 15, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4830 views | no comments

Снощи флота от 6 премиерни автомобила А3 Sportback направи ексклузивна обиколка из центъра на София в района на храм-паметника „св. Александър Невски“ и спря за кратко пред „Планет Клуб“. Обиколката е част от лансирането на най-новия модел на Audi в България и цели да демонстрира качествата този градски модел в най-естествената му среда – динамичния град.
Трите бели и три черни автомобила се движеха един след друг в пълен синхрон като заедно формираха послание, насочено към всички, които биха искали да тестват модела в градски условия. За онези, които са пропуснали да видят 6-те автомобила, днес те ще обиколят центъра на София за втори и последен път преди да бъдат подготвени за тестовото шофиране през уикенда. Всеки, който желае да стартира своето собствено Audi изживяване с новия А3 Sportback може да направи това като се запише за тест драйв на www.audition.bg.

 
Keywords:   Audi, audition, ldquo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...