Audi Allroad Shooting Brake разкрит

Main January 14, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5710 views | no comments

Audi разкри в Детройт новата си концепция Allroad Shooting Brake. Живите снимки за пръв път ни дават пълна представа за новия високо-технологичен кокпит на марката. Пръвоначално визуализиран в CES, новият дисплей загатна какво трябва да очакваме при следващото Audi TT. Сега Audi ни правят поредната изненада, монтират новата технология в потенциалния кросоувър Q1.
Новият ASB не е просто поредният кросоувър на марката, той е с иновативна хибридна технология, заради което е използвано и името e-Tron. Концепцията се задвижва от два електромотора, монтирани в предната и задната част, плюс 2-литров турбо агрегат TFSI. Общата мощност достига 408 к.с., това резултира в ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,6 сек и максимална скорост, електронно ограничена до 250 км/ч.
На електричество Audi Allroad Shooting Brake може да развие скорост до 130 км/ч и да измине разстояние от 50 км благодарение на батерии с мощност 8,8 кВч. В режим Hybrid автомобилът използва всички мотори, но задейства и регенеративен режим при спиране. Режим Sport отприщва максималната мощност, като хибридната система я предава към задната ос. Водачът може да избира и функции Hold или Charge, позволяващи на двигателя да поддържа или зарежда батерията в движение.
В интериора впечатление правят новият, ориентиран към водача мултифункционален 12,3-инчов дисплей на арматурното табло, както и обновеният интерфейс на системата MMI. Контролният интерфейс е позициониран в централната конзола, точно под ръката на водача и до селектора e-S tronic.

 
Keywords:   Audi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...