Audi RS 4/RS 5/RS 6: новите суперспортисти от Инголщат

Main July 28, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7870 views | no comments

Audi планира версия с 600 к.с. на RS 6 Avant. Тази информация изтече, след като невнимателен британски дилър публикува тайни до момента детайли за RS 6 Plus на своята страница в Интернет. Ултрамощната версия на суперкомбито ще бъде задвижвана от познатия 4-литров V8 битурбодвигател. Той ще генерира с 40 к.с. повече, отколкото в стандартното RS 6 – 600 вместо 560 „коня“. Топверсията на RS 6 трябва да стане и по-лека. За разлика от старото RS 6 Plus (2004), което беше произведено само в 999 екземпляра, новото няма да бъде в лимитирана серия. Очаква се специалната модификация да бъде представена на автосалона в Париж заедно с фейслифта на А6.
Обновеното RS 6 получава нови светлини и 40 допълнителни конски сили във версията Plus
Компютърно генерираните изображения представят варианти за външния вид на следващото RS 5 и RS 4. Техническите данни все още не са оповестени

 
Keywords:   Audi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...